Lifestyle

Alles op het gebied van e-sigaretten bij Smooxx.com/

Voor een gezondere en goedkopere manier van roken ga je naar Smooxx.com/

Smoox.com/ verkoopt alles op het gebied van e-sigaretten, liquids en accessoires. Ze zijn specialisten in dit gebied. Wanneer je wilt of al probeert te stoppen met roken, ga je met behulp van een e-sigaret makkelijker en sneller stoppen. Doordat er elektrische sigaretten met en zonder nicotine zijn, krijg je nicotine binnen maar niet alle andere schadelijke stoffen. Zo voorkom je ontwenningsverschijnselen en ben je ook nog veel goedkoper uit.

Alleen maar voordelen

De “ normale” sigaret vervangen voor een elektrische sigaret heeft alleen maar voordelen. Bij een sigaret komen er wel  meer dan 400 schadelijke stoffen vrij, zoals teer, koolstofmonoxide, enz. Door de schadelijke stoffen ontstaat sneller vormen van kanker of longproblemen. Door een e-sigaret heb je ook geen last meer van gele tanden en gele vingertoppen.

Het is ook een Stuk goedkoper, doordat je er geen accijnzen hoeft te betalen en je er veel langer mee doet. Daarnaast zouden anderen geen last meer hebben van de stank, doordat je kan kiezen uit verschillende smaken met een lekkere geur. Het blijft ook niet meer in je kleren hangen.  Voor alle onderdelen en informatie kan je op de site smooxx.com/

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén