Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een Ayahuasca Den Haag ceremonie

1 min gelezen

Ga je mee op reis naar de Ayahuasca Den Haag? Had je mij dit een aantal maanden geleden gevraagd dan had ik je gevraagd of jij alles wel op een rijtje had zitten. Maar sinds ik mij zo ellendig voel ben ik in staat om alles uit te proberen, zolang ik mij maar beter ga voelen. Een maand terug heb ik afscheid moeten nemen van een goede vriend. Het probleem hieraan is dat wij slaande ruzie hebben gehad en daarna heeft hij de hand aan zichzelf gepleegd. Dus deze ruzie hebben wij nooit meer bij kunnen leggen en dat neem ik mijzelf bijzonder kwalijk.  

Een geweldige reis

Nadat ik had gehoord over Ayahuasca Den Haag, heb ik mij hiervoor aangemeld. Maar volgens mij kan het geen kwaad en wie weet was dit de oplossing voor mijn probleem. Via  life coach Jennifer Virginia onderga ik deze ceremonie, het lijkt mij geweldig. Natuurlijk heb ik mij een beetje laten voorlichten en daar heeft Google mij ook mee geholpen. Door middel van plantenbrouwsels, waarvan een drankje gemaakt is gaat deze ceremonie beginnen.  

Het lijkt best wel een rare gedachten dat je door middel van een speciaal gebrouwen drankje je leven weer een beetje op de rit kan brengen. Mij heeft het bijzonder goed geholpen.

Meer verhalen

HSP coach 2 min gelezen