Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een Finse sauna op maat van Bodyfit

2 min gelezen
Bodyfit

Regelmatig maak ik gebruik van een Finse sauna. Door de warmte kan ik heerlijk ontspannen, zowel mentaal als fysiek. Het zweten zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller mijn lichaam verlaten waardoor mijn weerstand verbeterd is. Sinds ik regelmatig gebruik maak van de Finse sauna voel ik mij beter en stabieler. Ik ben minder vaak ziek en ben meer in balans. Bovendien zorgt de sauna voor een goede reiniging van mijn huid. 

Finse sauna

Een Finse sauna van Bodyfit

Omdat ik zoveel gebruik maak van de sauna hebben we besloten om zelf een sauna te laten bouwen. Zo kan ik altijd gebruik maken van de sauna als ik er zin in heb. Ideaal met mijn wisselende diensten want ik ben met een privé sauna niet meer afhankelijk van openingstijden. In onze zoektocht naar een saunabouwer kwamen we terecht bij Bodyfit. Deze specialist in wellness heeft alle kennis in huis wat betreft zwembaden, stoombaden, spa’s, jacuzzi’s en dus ook sauna’s. Omdat we zelf precies weten wat we willen, hebben we gekozen voor maatwerk en niet voor een standaardoplossing.

Sauna

Maatwerk

Bij Bodyfit gingen we in gesprek met een adviseur en een ontwerper. Aan de hand van onze wensen werd een eerste schets gemaakt. De adviseur heeft ons heel goed door het hele proces heen geleid. Als je zelf je eigen sauna laat maken, heb je zo veel opties, meer dan waar je zelf aan denkt. We hebben keuzes gemaakt voor houtsoorten voor zowel de binnen- als de buitenkant, het interieur, de indeling en opties zoals verlichting, ramen, luidsprekers en de mogelijkheid van aromatherapie.  De Finse sauna werd steeds meer onze droomsauna. Helemaal naar onze wensen. Goed advies en door de tekening kwam de sauna steeds meer tot leven. Na akkoord van de definitieve tekening wordt de sauna gebouwd in de eigen fabriek. Wanneer deze gereed is, zal Bodyfit de sauna bij ons plaatsen en installeren. Ik kan niet wachten tot het zover is!