Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een kapstok voor het hele gezin

2 min gelezen

Sinds de geboorte van ons derde kind is ons gezin compleet. Nu is het tijd om een mooie personaliseerbare kinderkapstok te bestellen op de website van FrakkZ. www.frakkz.nl. Ik ken deze site al langer en ik ben altijd heel enthousiast over de producten die er worden aangeboden.

 

Dit omdat bijna alles personaliseerbaar is en alles op maat leverbaar is. Er is ook een standaard collectie, de kapstok steigerhout. Ik heb gewacht met bestellen omdat ik eerst het gezin compleet wilde hebben. Dat is nu gelukkig zover, daarom heb ik nu een kinderkapstok met naam besteld van 1 meter lang.

Deze kapstok vind ik geweldig omdat er maar liefst 9 jashaakjes op zitten. Dit is natuurlijk meer dan voldoende voor 3 kinderen, maar tegenwoordig hebben ze ook allemaal veel jassen en andere spulletjes dus dan is de kapstok toch snel gevuld. Ik heb een kinderkapstok met naam besteld in de kleur bruingrijs, omdat ik dat een mooie klassieke kleur vind.

Past eigenlijk altijd in het interieur en dat is erg belangrijk. Voor de letters heb ik gekozen voor een lettertype stencil. Na een week was de kapstok in huis en ik ben er erg blij mee. Het is precies zoals ik me had voorgesteld. Diezelfde dag nog is de kapstok opgehangen in de hal en de oudste van ons hangt zelf haar jasjes al aan de haakjes bij haar eigen naam. Dus zeker ook een goede stimulans voor de kinderen om zelf te leren om spelenderwijs je spulletjes op te ruimen. Omdat de spullen van FrakkZ me heel erg goed bevallen ga ik er binnenkort ook nog een kapstok eiken bestellen zodat niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen hun jassen netjes op kunnen hangen.