Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gripzakjes koop je hier!

1 min gelezen
grip

gripzakjesDag allemaal,  vandaag ga ik het hebben over gripzakjes. De reden hiervan? Ik heb veel meer hobby’s  dan dat jullie van mij weten. Zo vind ik het erg leuk om te tuinieren, dit doe ik dan ook erg vaak. Omdat ik zulke leuke planten kweek, en veel mensen dit van mij weten geef ik het regelmatig weg aan goede vrienden en familie. Ik doe de planten of zaadjes dan in gripzakjes. Dit doe ik omdat de planten of zaadjes dan lang goed blijven. Ik heb zelf erg veel zaadjes, waar veel mensen geïnteresseerd in zijn. Daarom verkoop ik ze regelmatig en met deze zakjes blijft de kwaliteit optimaal. Pas geleden kwam een goede vriend van mij op bezoek, en vroeg hij weer naar leuke planten. Hij keek in mijn tuin, en zag een aantal interessante planten staan, hij vroeg mij daarom ook meteen naar zaadjes voor deze planten. Deze heb ik meteen in een zakje gedaan en aan hem gegeven.

gripzakEen leuk idee!

Toen ik laatst bij diezelfde vriend op bezoek kwam, zag ik de planten in de tuin staan. Ze waren al flink in de bloei en dit zag er erg mooi uit. Hij was mij dankbaar voor de zaadjes, en dat doet mij uiteraard goed. Dankzij de zakjes blijven de planten en de zaadjes goed. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.grip

Meer verhalen