Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hier vond ik eindelijk mijn waterspinnen

1 min gelezen
waterspinnen

waterspinnenAl een langere tijd ben ik op zoek naar waterspinnen om bij mij in de kas te kunnen gebruiken. Hier kweek ik voor mijn hobby allerlei verschillende groentes zoals tomaten, komkommers en sla. Het meeste eten wij zelf op, maar soms geef ik het ook aan vrienden. Ik kom er ongelofelijk van tot rust om na een lange werkdag even daarheen te gaan en met mijn handen in de aarde te wroeten. Tijdens mijn zoektocht kreeg ik een tip van een vriend om eens op internet te kijken. Hij was namelijk een webwinkel met een enorm assortiment aan producten voor tuinieren tegengekomen.

Van alles wat

Daar ben ik toen direct gaan kijken en heb ik ook de waterspinnen die ik zocht gevonden. Deze bestelling kwam de volgende dag al binnen, dus ik heb helemaal niet lang hierop hoeven te wachten. Het fijne was dat ik gewoon met mijn iDeal kon betalen, waardoor ik niet achteraf nog met een onbetaalde rekening kwam te zitten. Bij Grow Expert ga ik zeker nog vaker even kijken, want ik zag toen ter tijd nog veel meer dingen die voor mij interessant zouden kunnen zijn. Zo ben ik op aan het kijken naar een nieuwe tuinslang.