Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Karikatuur laten maken!

1 min gelezen

Vorige week hebben we op het werk een vergadering gehad. Hierin werd dan ook alles besproken wat er verteld moest worden, tevens ook het organiseren van een bedrijfsfeest. Onze werkgever ziet maar al te graag gebeuren dat er een geschikt feest komt. Een aantal mensen, waaronder ik, hebben de leiding gekregen om leuke punten op tafel te leggen met wat wij graag willen zien.

Omdat we hier het gehele weekend voor hadden om erover na te denken heb ik dit ook nuttig besteedt. Ik ben dan ook direct gaan zoeken op het internet en erachter gekomen dat karikatuur laten maken toch wel heel erg leuk is om dan te doen. Met het maken van karikatuur wordt jouw gezicht op een vrolijke en leuke manier getekend. Het leek mij dan ook erg leuk om deze tekeningen bij ons op het kantoor te hangen. Uiteindelijk heb ik dit vanmorgen dat ook op tafel gelegd bij de rest van de leuke ideetjes. 

dsc08825-kopie-300x264

Je raadt het nooit! Ik mag in contact komen met het bedrijf die ik had gezien waar je deze tekeningen kan laten maken. Hun komen dan bij je op het feest om het geheel tot zijn recht te laten lopen. Ik kan in ieder geval niet wachten tot we deze tekeningen op kantoor kunnen hangen!