Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kom tot rust met sauna korting!

1 min gelezen

Jij wilt toch ook heerlijk genieten en tot rust komen? Maak dan eens gebruik van sauna korting. Hiermee kun jij namelijk een stuk aantrekkelijk genieten van een heerlijke massage of wellicht de bubbelbad. Niks is lekkerder om dit geregeld te doen toch?

Ook ik was namelijk voor enkele weken terug druk op zoek naar een geschikte wellness recreatie waar wij naartoe konden gaan. Ik had al wel eens op het internet gezocht, alleen wilde wij maar al te graag naar een andere gebied toe. Een plek waar wij nog niet eerder naartoe zijn geweest. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van De Thermen in Nijmegen. Gelegen in het bos vind je hier namelijk een prachtige plek waar je heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte om je heen.

Geboekt

Hier kun je genieten van diverse faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het  boeken van een massage of wellicht een sauna bezoek. Een bezoek brengen aan de sauna van dit bedrijf is al een beleving op zich. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om te mogen toekijken hoe dat de warmte door een van de medewerkers wordt opgevoerd.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan  boeken zodat ik hier samen met mijn man van kan genieten. Geen badkleding waardoor het optimaal genieten wordt! Wij zullen dan ook vaker gebruik maken van deze perfecte korting voor de sauna.