Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kraampakket

2 min gelezen
kraampakket

Het vernieuwde Natuurlijke Kraampakket bevat biologische, eerlijke en liefdevolle verzorgingsproducten je nodig hebt tijdens de zwangerschap, geboorte van jouw kindje en de kraamtijd.

Wat zit er in?

Dit natuurlijke en duurzame kraampakket bevat alle verzorgingsproducten en kraamartikelen om jouw bevalling zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Het kraampakket heeft een waarde van ruim €111,- en kost maar €75,-. Je krijgt dus echt waar voor je geld.
Het kraampakket van Dalalou bevat kraamverband van biologisch katoen, wattenschijfjes van biologisch katoen, een latex cordring dat een babyvriendelijk alternatief is voor de plastic navelklem, onderleggers, netbroekjes, 100% natuurlijk vloeibare handzeep, gaasjes, biologische alcohol, heilwol en wolvlies, biologische kamille olie en kamillebloesem. Het kraampakket bevat een set prachtige affirmatiekaarten om jou te ondersteunen tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Je ontvang een wollen strikmutsje en een canvas tas van biologisch en fairtrade katoen.

kraampakket

Extra cadeaus

Bij het vernieuwde Natuurlijke Kraampakket krijg je niet alleen een heleboel spulletjes die je nodig hebt tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamtijd maar je krijgt ook een aantal extra cadeaus. Zo ontvang je het digital magazine Yippie! gratis. Het Yippie! magazine gaat over zwanger zijn, geboorte en kraamtijd en wordt automatisch verzonden bij jouw bestelling.
Je ontvangt gratis verwen- en verrassingscadeautjes zoals het Kiind Magazine, luiertjes en billendoekjes van Bambo Nature, bergkristal van Blije Boeddha en magnesiumvlokken voor voetenbadjes van Naturea Magnesium.
Wanneer je het Natuurlijke Kraampakket op werkdagen vóór 20.00 uur besteld wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden.
Dalalou selecteert alle producten zorgvuldig voor jou zodat jouw zwangerschap, geboorte en kraamtijd zorgeloos kan beleven. De natuurlijke en liefdevolle producten rondom de geboorte dragen bij aan een gezonde en veilige ontwikkeling van jouw baby. De producten van Dalalou maken de kans op een ontspannen geboorte groter. De Dalalou kraampakketten zijn van de beste kwaliteit. Je belast jouw baby niet onnodig met schadelijke stoffen. Bovendien laat je een zo klein mogelijke voetafdruk achter.