Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Leuke vingerhoedje verzameling

1 min gelezen

Mijn nieuwe hobby bestaat uit het verzamelen van een vingerhoedje. Niet zomaar eentje die je vroeger gebruikte bij het naaien, nee deze zijn met speciale opdrukken. Zo heb ik er een bijna een kast van vol staan. Uit elke keer als ik op vakantie ben geweest heb ik er weer eentje bijgekocht voor mijn verzameling. Maar mocht het een keer niet lukken dan heb ik een goed adres om deze alsnog te kunnen bestellen. Bij Jan Steen kan je een hele verzameling vinden en deze kan je ook laten bezorgen, mits het bedrag onder de € 50,- blijft.  

Wederom een mooi exemplaar erbij

Ondanks ik vorige week naar het buitenland ben geweest, heb ik mijn collectie niet met een vingerhoedje kunnen uitbreiden. Helaas kon ik er geen vinden, maar zodra ik thuis kwam ben ik meteen naar de webshop van Jan Steen gegaan en hier heb ik het ontbrekende stukje alsnog kunnen bestellen.

Ben jij ook op zoek naar een adres om je verzameling uit te kunnen breiden, kijk dan een sop de website van  Emaille-Atelier J.C. Boonstoppel in Schoonhoven. Hier kan je de mooiste exemplaren vinden en zo jouw verzameling compleet maken.  Je kan hun  bereiken via de mail of het contactformulier op de website.