Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Nieuwe promotieartikelen bedrukken

1 min gelezen

Wist je dat het tegenwoordig eenvoudig is om promotieartikelen te laten bedrukken? Jouw logo op een aansteker bijvoorbeeld? Dit ziet er direct een stuk netter uit en het fijne ervan is dat het gebruikt wordt. Wanneer er promotiemateriaal wordt uitgedeeld zal je het wellicht wel opmerken. Meer mensen bezoeken je stand om te zien wat er uitgedeeld wordt. Hier kan jij als ondernemer zijnde goed op inspelen. Denk bijvoorbeeld aan het voordelig aanschaffen van promotiemateriaal. Een aansteker laten bedrukken hoeft niet prijzig te zijn, dit kan je gewoonweg voordelig bestellen via Maxilia.

Ruim assortiment

Dat Maxilia met de dag meer bekender gaat worden in de ondernemerswereld wist ik al. Echter hadden wij hier nog niet zelf een bestelling geplaatst. Puur wegens het feit dat er niks nodig was. Nu dat wij wel opzoek zijn naar promotieartikelen wat wij kunnen weggeven, wist ik zeker bij wie ik dit kon bestellen. Hierdoor ben ik ook rechtstreeks naar de website van Maxilia gekeerd en mocht mij even “uitleven”. Mijn werkgever had mij een budget gegeven waaraan gehouden moest worden. Wat er binnen dit budget valt mocht ik bestellen en tevens laten bedrukken. Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangepakt en ben gaan bestellen. Nog geen vijf minuten later had ik een flinke bestelling geplaatst en deze ook betaald.

Een snelle levering zorgt ervoor dat onze bestelling een paar dagen later werd bezorgd op kantoor. Kwaliteit hebben wij mogen ontvangen en zijn hier ook zeer tevreden over.

Meer verhalen