Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Noten kopen bij Nutsupply

2 min gelezen
pecannoten

Goede noten tegen de beste prijs en altijd vers. Niet voor niets weten veel mensen ons te vinden om noten te kopen. Kwaliteit van onze noten vinden wij één van de belangrijkste dingen, leveranciers die alleen maar het beste van het beste aan ons leveren. 24 uur per dag kun je een bestelling plaatsen in onze webshop, zeven dagen per week. Lang zonder je favoriete noten hoef je niet te doen. Een uitgebreid assortiment verse noten om van te genieten, waar je ook bent. Goede service door de medewerkers die er altijd voor je zijn.

noten kopen

Wat is de gezondste noot?

De gezondste noot om te eten is de walnoot. Door veel mensen worden ze een superfood genoemd. Walnoten helpen tegen stress en een te hoge bloeddruk. De kans wordt ook verkleind op hart en vaatziekten. Boordevol goede voedingsstoffen, Omega 3 vetten en vezels.

Wanneer je regelmatig last hebt van een moeilijke stoelgang kunnen walnoten je daarbij helpen. Voeg de walnoot toe aan je dagelijkse voedsel en de kans is groot dat de stoelgang verbeterd. Veel mensen denken dat je van het eten van walnoten dik wordt, mensen die regelmatig noten eten hebben volgens onderzoek een lager lichaamsgewicht.

Hoeveel gram noten eten is gezond?

noten kopen

Noten zijn geen gezonde snack, maar je kunt je voorstellen als je een kilo opeet dat het niet goed is voor je lichaam. Om van de voordelen te genieten is dagelijks ongeveer 30 gram noten voldoende om te eten.

Een klein beetje meer is op zich niet erg, zolang het maar geen grote hoeveelheden zijn die je naar binnen werkt. Dit heeft meerdere redenen, als eerste de calorieën. Bij een beperkt aantal noten kunnen deze geen kwaad, bij grote hoeveelheden noten kunnen deze behoorlijk aantikken. Zoals bij al het andere eten, te veel is nooit goed ook niet met noten.

Meer verhalen