Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Nu je aanhangerrijbewijs in 1 dag behalen!

2 min gelezen
aanhangerrijbewijs in 1 dag

Wil jij nu ook je aanhangerrijbewijs in 1 dag behalen. Ik ben iemand die graag de touwtjes in eigen handen heeft. Het liefst doe ik alles zelf en dat weet iedereen ook. Vorig jaar gingen mijn vrienden en ik naar de grote stad verhuizen. We vonden het tijd om een nieuwe stap te maken van ons appartementje naar een grotere woning. Echter hadden wij een jaar hiervoor allerlei nieuwe spullen voor ons appartement gekocht. Hier kan je denken aan een nieuwe bank, stoelen, tafel en noem het maar op. Deze spullen wilden wij dan ook het liefst allemaal naar ons nieuwe huis meenemen. Mijn vriendin en ik hebben beide een kleine auto waarin we nauwelijks iets kunnen vervoeren. Wij hadden dan ook een groter vervoersmiddel nodig om deze te kunnen verplaatsen. Via vrienden en kennissen probeerden wij een grote auto te regelen om dit te kunnen realiseren. Echter had niemand die dag zijn auto ter beschikking dus moesten wij naar alternatieven zoeken.  Toen kregen wij via iemand de tip om het bewijs voor een aanhanger te behalen. Zo kunnen wij eenvoudig en snel onze spullen transporteren. Dit bleek inderdaad te perfecte oplossing te zijn. Ik nam dan ook direct contact op met de organisatie en de volgende dag kon ik al gaan lessen.

aanhangerrijbewijs in 1 dag

Snel behaald!

Het aanhangerrijbewijs had ik dan ook in 1 dag behaald. Door de juiste tips van de instructeur was ik goed voorbereidt! De dag erop konden wij hierdoor al meteen gaan verhuizen! In een aantal uur hadden wij alle spullen verplaatst! Bekijk eens de website voor de mogelijkheden.

Meer verhalen