Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ontslag? Ga naar Arbeidsrecht informatie.

2 min gelezen

Moet zeggen dat ik nog nooit van Arbeidsrecht informatie had gehoord tot de dag van vandaag. Wie had ooit kunnen bedenken dat ik ooit naar ander werk op zoek moest gaan. Ik werkte namelijk al meer dan 25 jaar bij een verzekeringsmaatschappij, altijd met veel plezier.  In al die jaren ben ik werkzaam op verschillende afdelingen geweest, hoe meer afwisseling des te beter. Het laatste jaar was ik werkzaam bij de afdeling bank. Daar deed ik wisselend werk, waaronder ook veel klant contact. De mensen belde je met de meest uiteen lopende vragen. Altijd heel erg leuk om te doen, tot de laatste paar maanden. Opeens moest er een diploma worden behaald voor het uitvoeren van de werkzaamheden die ik al zeer lange tijd heb gedaan. En een drukke baan, een druk gezin en dan ook nog eens de boeken weer induiken? Waar moet ik de energie vandaan halen?  Maar ik moest dit diploma halen wilde ik mijn baan behouden.  Dus druk aan de studie gegaan, dag in dag uit, elke vrije minuut zat ik met mijn neus in de boeken. Mijn eerste examen gedaan, flink gezakt. Meerkeuze vragen is toch moeilijker dan ik dacht, maar weer verder met studeren en vooral met oefenen met de meerkeuze vragen. Maar helaas, de derde, vierde en zelfs de vijfde keer zonder resultaat.  sutcase-security-code-lock-1558428-300x200

Afscheid nemen.

Doordat ik mijn diploma niet binnen de gestelde termijn heb kunnen halen heb ik afscheid moeten nemen van mijn collega’s en werk. Arbeidsrecht informatie heeft mij goed geholpen met mijn ontslagvergoeding. Helaas ben ik nu dus weer op zoek naar een leuke baan. balance-1172800-300x204

Meer verhalen