Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Populaire katten urnen; De urnbeelden

2 min gelezen

Wij begrijpen de impact die het verlies van een huisdier heeft op een gezin. Een kat is meer dan een huisdier en, in het geval er gekozen wordt voor een crematie, is een passende urn vaak een belangrijk onderdeel bij een mooi afscheid, maar zeker ook bij een mooie herinnering. Om u binnen de zoektocht naar een passende urn voor uw geliefde kat te helpen lichten wij diverse populaire katten urn thema’s toe in een serie blogartikelen. Ditmaal wordt er aandacht besteed aan de kat urnbeelden, voor een herkenbare en sprekende vorm van asbestemming.

Een urnbeeld; Voor een sprekende & tastbare herinnering aan uw dierbare kat. Wanneer u op zoek bent naar een mooie katten urn die duidelijk herkenbaar is als zijnde een tastbare herinnering aan uw overleden huisdier, is een kat urnbeeld een mooie optie. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een met zorg samengesteld assortiment urnbeelden met dierenvormen, vervaardigd uit diverse materialen zoals koper en messing in diverse vormgevingen. De katsilhouette is hierbij zeer populair, zowel zittend als staand, eventueel in ‘strakke’ vormgeving met een moderne uitstraling. Maar ook het lieve urnbeeldje ‘kat met bolletje wol’ is zeer populair. De meeste urnbeelden zijn uitgevoerd in moderne kleuren, zoals wit, koper, bruin en zwart. Maar binnen de collectie ‘sluipende kat urnen’ van koper juist wat meer natuurtinten zoals patina en calico verkrijgbaar. Welk type ook het beste past bij uw wensen, een urnbeeldje, eventueel aangevuld met een mooie foto en/of of een mooie kaarsenhouder, kunt u een mooie vaste plek geven in uw interieur. Wij begrijpen uw behoefte aan een tastbare vorm van asbestemming, voor al die mooie, dierbare herinneringen.

Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een urnbeeldje dat perfect past bij uw wensen. Katten urnen bij UitvaartUniq.nl; Met een Uniek assortiment & Eerlijke prijzen altijd een passende herinnering.