Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: aanhanger rijbewijs halen bij Wesseldijk

1 min gelezen
aanhanger rijbewijs halen

Wanneer u op vakantie wilt gaan met een caravan moet u eerst een aanhanger rijbewijs halen. Mijn vriend en ik hebben dit probleem zelf ervaren. Een maand voor onze vakantie kwamen wij erachter dat mijn vriend alleen met de caravan mocht rijden na het behalen van e rijbewijs. Zodoende is hij onmiddellijk opzoek gegaan naar een goede verkeersschool waar hij voor een zeer voordelige prijs een aanhanger rijbewijs kon halen. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam hij terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk. 

Op de website van verkeersschool Wesseldijk stond er vermeld dat het mogelijk was om een E rijbewijs binnen in een dag te behalen. Toen mijn vriend dit las nam hij het besluit om een pakket aan te schaffen bij verkeersschool Wesseldijk.

Wesseldijk

Professionele instructeurs

Een week na contact was het eindelijk zover. Mijn vriend begon met lessen. Na een aantal uren lessen gevolgd te hebben was het zover. Het praktijkexamen werd aan het einde van de middag afgenomen. Dit praktijkexamen heeft hij in een keer behaald en dat heeft hij te danken aan de verleende service van de professionele instructeurs van verkeersschool Wesseldijk.

Wanneer u op vakantie wilt gaan met een aanhanger en/of caravan? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Deze verkeersschool hanteert zeer voordelige prijzen en alle instructeurs beschikken over de kennis om ervoor te zorgen dat u zo snel als mogelijk uw e rijbewijs behaald!

Meer verhalen