Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: Kunst in opdracht

2 min gelezen

Mijn man en ik waren opzoek naar een groot beeld voor in de tuin. Wij hadden al wel iets speciaals in gedachte, maar wij wisten niet precies waar wij zoiets zouden kunnen kopen. Wij hadden meerdere kunstenaars bezocht, maar wij vonden niets dat wij in gedachte hadden. Daarom ben ik eens op internet gaan zoeken naar Kunst in opdracht. Al snel kwam ik bij Kramer kunstwerken uit.

Konijn

Een zelfstandige kunstenaar

Op internet las ik dat Kramer Kunstwerken een zelfstandig kunstenaar is die verschillende dingen maakt zoals beelden, speelobjecten, schilderijen, tekeningen, illustraties en muurschilderingen. En dat hij werkt als vrij kunstenaar, maar dat hij ook in opdracht werkt. Wij hebben zijn portfolio bekeken en deze sprak ons heel erg aan. Hij heeft een aantal hele grootte kunstwerken gemaakt, die door heel Nederland te vinden zijn. Hij maakt veel dieren in allerlei verschillende kleuren. Na een fijne kennismaking, waarbij wij onze wensen besproken, heeft hij een aantal ontwerpen gemaakt. Uit deze ontwerpen hebben wij er één uitgekozen. Vervolgens is hij aan het werk gegaan. Wij werden echt betrokken in het ontwerp- en realisatieproces en dat was heel erg fijn.

Haas

Een beeld naar ons hart

Doordat wij heel erg betrokken werden in het ontwerp- en realisatieproces is het beeld precies zo geworden als wij in onze gedachte hadden. Het is een beeld naar ons hart. Hij staat inmiddels in de tuin en wij zijn er echt heel erg blij mee. Als je zelf ook opzoek bent naar een kunst in opdracht dan is Kramer Kunstwerken een echte aanrader.

Haas sprong

 

 

Meer verhalen

1 min gelezen