Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Verminder je pijn met acupunctuur Schagen

2 min gelezen
acupunctuur Schagen

Als jij last hebt van lichamelijke klachten kan dit heel erg vervelend zijn. Zo kan het zijn dat deze klachten steeds erger en erger worden. Na een tijdje zal je erachter komen dat je klachten steeds erger worden. Soms kan het zelfs zo zijn dat je klachten zo erg worden dat je hierdoor niet meer kunt werken. Je zult dus met lichamelijke klachten altijd zo snel mogelijk hulp moeten zoeken. Dit kan je bij verschillende soorten bedrijven en instanties doen. Zo kan je bij de huisarts langsgaan, deze kan jou dan weer doorverwijzen naar een fysiotherapeut. Je kunt er ook voor kiezen om behandeld te worden bij een acupunctuur Schagen. Dit is een Japanse geneeswijze waarbij naalden gebruikt worden. Deze worden dan in bepaalde spieren geprikt die ervoor zorgen dat je klachten verdwijnen. Deze geneeswijze werkt niet bij iedereen. Het kan dus zo zijn dat het bij jou niet werkt, terwijl het bij een ander wel werkt.

acupunctuur Schagen

Verschillende aandoeningen verhelpen 

deze geneeswijze kan jou helpen om van verschillende klachten af te komen. Zo zijn er een aantal aandoeningen waarvan is bewezen dat deze verholpen kunnen worden door acupunctuur Schagen. Hierbij moet je denken aan hoofdpijn, migraine, lage rugpijn en nog veel meer. Als je een van deze klachten hebt kan je er dus voor kiezen om een keer op een andere manier behandeld te worden. Een huisarts doet namelijk niet aan deze vorm van behandelingen.

Naald Manipulatie

Nadat alle naalden in je spieren zijn geprikt kan het echte werk beginnen. De acupuncturist zal dan aan deze naalden gaan draaien en voelen. Door hieraan te voelen kunnen je spieren loskomen en je qi beter door je lichaam heen stromen. Op deze manier kan het dus zo zijn dat je klachten eindelijk verholpen zullen worden.