Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voor een iPhone reparatie in Amsterdam ga ik naar MaxFix

2 min gelezen
iPhone reparatie Amsterdam

Wanneer je telefoon ook kapot is dan zou ik een iPhone reparatie in Amsterdam laten uitvoeren. Zelf ben ik zo’n iemand die altijd zuinig is op haar spullen. Alleen krijg ik het steeds voor elkaar om mijn telefoon te laten vallen. Denk hierbij aan op de bank zitten en dan vergeten dat je je telefoon op je schoot heb liggen. Vervolgens sta je op om drinken te pakken en dan kan je wel raden wat er gebeurd. Een krasje is dan niet erg, maar een barst is het scherm is ook niet ideaal.

Barst

Specialist voor een iPhone reparatie in Amsterdam

Mocht er iets met je telefoon gebeuren en je bent verzekerd dan is er niet zoveel aan de hand. Persoonlijk vind ik die verzekeringen best duur. Na twee jaar lang een verzekering te hebben gehad, had ik hem opgezegd. In die twee jaar was er nooit wat gebeurd met de telefoon, waardoor ik het eigenlijk zonde van mijn geld vond. Nog geen week nadat ik de verzekering stop had gezet, begon het laten vallen van de telefoon. Dat is dus het risico wat je loopt. Je draait vanaf dat moment zelf op voor de kosten. Maar dit hoeft niet gelijk duur te zijn.

Refurbished

Met behulp van Google ging ik opzoek naar mogelijkheden voor een reparatie.  Hierbij hoef je geen moeilijke zoekwoorden te gebruiken. Voor mij was het ‘iPhone reparatie Amsterdam’, aangezien ik in Amsterdam woon. Zo ben ik eigenlijk op de website van MaxFix gekomen. MaxFix is een phone repair en zoals de naam al zegt, repareren ze telefoons en meer. Dit leek me niet verkeerd om eens te proberen, waardoor ik besloot langs te gaan. Wat ik zelf erg prettig vond, is dat werd gekeken wat er allemaal mogelijk is. Het is niet zo dat, wanneer ik zeg dat er een barst in het scherm zit, er gelijk een nieuw scherm in gezet wordt. Helaas was er in mijn geval geen andere oplossing mogelijk, maar voordat ik het wist had ik de telefoon ook weer terug.