Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wil jij weer snel aan de slag?

2 min gelezen

Ben je er over na aan het denken om weer aan de slag gaan? Het kan zijn dat je onder de categorie ‘herintreder opleiding’ valt, als je na een tijd niet gewerkt te hebben opnieuw een baan wil zoeken. Het zal niet altijd meevallen om in beeld te komen bij bedrijven, en er zijn allerlei redenen voor op te noemen. Het is raadzaam om als herintreder of bij een re-integratie te denken aan het volgen van een nieuwe opleiding.

Veelgevraagde banen in de kantoorsector

Op de arbeidsmarkt is veel vraag naar goed opgeleide werknemers, die functies zoals receptioniste, telefoniste, secretaresse, medewerker projectadministratie en medewerker klantenservice kunnen vervullen. Of je nu terug aan het werk wil of van baan wil wisselen, naar de kantoormensen is altijd vraag en je maakt een goede kans van slagen als je een diploma in deze sector behaald. De Fabius Opleiding helpt jou daarbij op een praktijkgerichte manier.

Leer precies hetgeen een werkgever verwacht

Het opleidingscentrum van Fabius heeft veel ervaring met herintreders. Ze vragen geen voorleiding van jou. En je wordt zeer gedetailleerd opgeleid voor een specifieke functie. Bij alle trainingen wordt rekening gehouden met hetgeen wat de werkgever straks van jou verwacht. Dus als je bijvoorbeeld secretaresse wil worden, dan ben je ben hen aan het juiste adres.

Cursus versnelt volgen

Normaal gezien duurt een training behoorlijk veel tijd, maar de scholing van Fabius wordt voor terugkerende mensen versnelt aangeboden. Je volgt dan niet eenmaal per week een les, maar tweemaal per week. Zo heb jij je diploma eerder op zak, en kan je eerder met een goed gevoel de arbeidsmarkt op.

Meer verhalen