Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Droogloopmat op maat

2 min gelezen

Een droogloopmat op maat is super mooi voor de entree van jouw bedrijf. Het geeft gelijk een indruk van het bedrijf, daarom is het belangrijk dat deze perfect past. Bij Lavans kan je zelf de maten aangeven zodat je zeker weet dat hij perfect past en ook kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren kiezen. Ook kan je bepaalde patronen kiezen om op de droogloopmat te laten plaatsen. Je kan hem helemaal zelf ontwerpen naar al je wensen. Zo weet je zeker dat hij past bij jou bedrijf en natuurlijk de ingang.

Lavans  

Lavans is een familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring. Ze werken met bedrijfskleding, sanitair, matten, wissers en poetsdoeken. Ze bieden voor iedereen kleding en andere producen. Ze geven je de mogelijkheid om te huren, dit klinkt misschien niet aantrekkelijk want je denkt vast daar zitten veel regels aan en kan niet vaak goed gaan. Maar huren bij Lavans heeft veel voordelen.

  • Lavans blijft eigenaar dus loopt geen risico
  • Een vaste prijs voor het totaalbedrag
  • 100% beste kwaliteitsgarantie
  • Unieke producten
  • Eerlijke en heldere afspraken, zonder kleine lettertjes

Samenwerking met Lavans voorloopt altijd soepel en ze denken graag mee.

Ze hebben een goede service:

  1. Vuil ophalen en vervangen door schoon
  2. Producten wassen in de wasserij
  3. Indien nodig: repareren
  4. Kwaliteitscontrole
  5. Schoon en klaar voor retour

Lavans heeft een nieuw bedrijfspand laten maken met het BREEAM-regelement BREEAM is een methode om te beoordelen hoe duurzaam een gebouw is. De duurzaamheidslat ligt hier erg hoog. Zo helpen ze ook nog een handje bij het schoonhouden van het milieu. Wil je meer weten over Lavans en de producten? Ga dan naar de website.

Ervaring met droogloopmat op maat

Iris: Hoe mooi is een droogloopmat op maat bij de ingang van je bedrijfspand? Dat dacht ik. Super mooi natuurlijk. Ik wilde dit zelf ook al heel lang, maar er een kopen vond ik een beetje te duur. Ik ging op het internet zoeken naar mogelijkheden toen belandde ik op de site van Lavans. Ik was gelijk enthousiast en nam contact op, hier kan je een droogloopmat op maat huren dat is precies wat ik wilde. Nu een paar jaar later ben ik nog steeds erg tevreden met de mat en hij ziet er nog altijd mooi uit!

Terry: Ik ben erg tevreden over de werking van de droogloopmat. Ook is het personeel erg vriendelijk en rondom de mat is de service ook erg goed. Ik zou Lavans zeker aanbevelen.

Carolien: Lavans is zeer prettig om mee te werken met goede kwaliteitsproducten. We hebben de droogloopmatten nu al een tijdje en zijn erg tevreden en ik beveel Lavans zeker aan!

Hans: Prima service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook zijn ze goed voorbereid en weten ze veel over het product. Afspraken kom ze na en de communicatie ben ik ook tevreden over.

Carla: Vriendelijk, stipt, correct en duidelijk. Dat is de handelswijze van Lavans. Alle producten voldoen aan onze eisen en het is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken.