Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Na een lange tijd een nieuwe macbook adapter gekocht

1 min gelezen

logo (2)Ik heb al een lange tijd enorm veel plezier met mijn macbook en merk dat de adapter de laatste tijd erg slecht werkt. Aangezien ik er niet op zit te wachten dat ik zonder mijn macbook adapter kom te zitten wilde ik deze stap maar al te graag voor zijn. Naar de winkel toegaan zat ik niet op te wachten en ging er vanuit dat ik het gemakkelijk via het internet kan kopen. Volgens mij kan je alles via het internet kopen en zag het gebeuren dat het nu ook zo was. Bij mijn bezoekje aan het internet ben ik Bizzix.nl tegengekomen. Ik was enorm enthousiast! Hoefde namelijk niet de deur uit te gaan maar kon het vanachter mijn eigen computer bestellen.

Het internet is een geschenk!apple-magsafe-oplader-45-watt_3

Ik kijk wel eens vaker op het internet maar heb voorheen nog nooit een nieuwe macbook adapter moeten kopen, de oude deed het nog prima. Gelukkig dat Bizzix.nl bestaat, hun prijzen die hun berekenen ligt gelukkig een stuk lager als dat ik bij andere bedrijven heb gezien. Was niet echt van plan om veel geld voor een adapter uit te geven. Heb er dan ook voor gekozen om bij Bizzix.nl te bestellen, hoefde niet lang te wachten tot mijn bestelling binnen was. De eerstvolgende werkdag had ik het pakketje al binnen!apple_magsafe_verlengkabel