Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tafelzeil kopen? Hier moet je op letten

2 min gelezen
tafelzeil kopen

Het is heel belangrijk dat wanneer je een tafelzeil koopt, je in een keer het juiste koopt. Helaas komen er nog steeds veel mensen thuis met verkeerde producten omdat ze niet goed opletten in de winkel of omdat ze online te snel overtuigd zijn van een product. Een tafelzeil kopen doe je in een keer goed als je de volgende tips in acht neemt.

Let goed op de afmetingen

tafelzeil kopen

Het is belangrijk dat je een tafelzeil koopt dat groot genoeg is voor je tafel. Je denkt nu wellicht dat dit voor de hand liggend is maar het gaat nog heel vaak fout. Mensen meten dan de tafel op en kopen een zeil in die afmetingen. Maar dat werkt niet, want een zeil dat precies even groot is als het tafelblad zal dan ook alleen de bovenkant van de tafel dekken en bovendien maar een klein stukje. Het is dan ook mogelijk dat het zeil snel gaat schuiven. Vooral als je een tafelzeil koopt om je tafel te beschermen dan is het absoluut belangrijk dat het zeil groter is dan de tafel. Als het zeil er aan alle kanten een stukje omheen valt dan bescherm je het tafelblad ook aan de zijkant en onderkant.

tafelzeil kopen

Bedenk wat het doel is

Wil je een tafelzeil kopen om die lelijke tafel die eronder zit te verdoezelen? Dan is het leuk om een zeil te kiezen met een mooi patroon of een grappige foto erop. Soms kun je bij een bedrijf bovendien zelf een foto insturen die zij vervolgens op jouw tafelzeil drukken.