Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voordeel van anoniem sms sturen

2 min gelezen
anoniem sms sturen

Het kan zo zijn dat jij iemand een bericht wilt sturen, zonder dat deze persoon weet dat jij deze gestuurd hebt. Dit kan je doen wanneer jij het spannend vindt om iemand een bericht te sturen. Door dit anoniem te doen, komt niemand erachter dat jij dit bericht hebt verstuurd. Het kan zo zijn dat jij iemand wilt verrassen op deze manier. Anoniem sms sturen is dan een hele leuke manier om dit te doen. Je kunt er namelijk voor kiezen om iemand te feliciteren voor zijn verjaardag. Dit wil jij dan niet met je eigen nummer doen, omdat het dan geen verrassing meer is. Je kunt er dan voor kiezen om dit te doen via een speciale website. Via deze website kun je een sms versturen zonder dat deze persoon weet van wie deze afkomstig is. 

anoniem sms sturen

Zonder telefoon

Het fijne aan een anoniem sms sturen, is het feit dat je hier geen telefoon voor nodig hebt. Je kunt dus via deze website een sms versturen zonder telefoon. Dit is handig als jij iemand iets wilt laten weten, zonder dat jij een telefoon hebt. Je betaalt een klein bedrag van een paar euro, en vervolgens kun jij een bericht versturen. Je kunt op deze website ook op verschillende manieren betalen. Zo kun je er voor kiezen om dit via iDEAL te doen, dit zijn online banken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om te betalen met Bitcoin, mocht je dit liever hebben.

Tekst

Bij een anoniem sms sturen kun je ook een bericht achterlaten. Zo kun jij een bericht van maximaal 146 tekens achterlaten. Op deze manier kan je de persoon naar, waar je een sms verstuurt een kleine boodschap geven. Als je een langer bericht wilt sturen, zul je dit toch op een andere manier moeten doen.