Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wat zijn de rush poppers?

2 min gelezen
rush poppers

De variant rush poppers zijn de meest bekende poppers ter wereld. Deze soort wordt maar door twee fabrikanten gemaakt in de hele wereld. Deze twee fabrikanten produceren allebei unieke poppers met allemaal andere werkingen. Dit maakt het een heel gevarieerd middel, waarbij elke soort een andere werking heeft. De voornaamste overeenkomst van rush poppers zijn dat ze je een high gevoel geven, even een momentje van opwinding wat heel leuk voor de seks maar ook gewoon om te doen met vrienden op de bank voor de tv. Deze soort is heel erg geliefd over de hele wereld en dat zal zeker zo blijven.

Hoe herken je deze soort?

De variant rush poppers zijn vaak heel makkelijk te herkennen aan de verpakking. Er wordt namelijk duidelijk vermeld dat het de rush variant is, je zult het dus ook veel tegenkomen als je online poppers gaat kopen. Het is niet te missen je kunt zelfs op internet een filter aan kiezen zodat je alleen de rush variant van de poppers te zien krijgt. Maar ook tussen de rush poppers zitten er heel veel verschillende soorten met elk zijn eigen eigenschappen en formules. Hierdoor kun je binnen de rush popper soort nog verschillende werkingen vinden. De een heeft namelijk weer een heftige werking dan de andere. En is dus voor de beginner ook goed te gebruiken.

rush poppers

Een relatief sterke variant

De rush popper staat bekend om zijn sterke werking als dat vergeleken wordt met andere poppers. Het is dus voor de mensen die wat meer spanning willen een zeer goed middel om te gebruiken. Je zult zien dat het je elke keer weer zal verbazen hoe sterk dit spul eigenlijk wel niet is. De ene rush popper werkt weer heel lang met een iets minder sterk effect en de andere is weer van korte duur maar met een sterk intens effect. Voor elke gebruiker zit er dus wel wat tussen, dus ook voor jou. Het is vaak leuk om er verschillende uit te proberen zo weet je snel welke soort jij het beste vind.